28 Mart Perşembe

>EĞİTİM ÖĞRETİM>REHBERLİK>SINIFLARDAKİ REHBERLİK ÇALIŞMALARIMIZ>

SAINT-JOSEPH FRANSIZ LİSESİ GEZİMİZ

29 Mayıs 2017 Pazartesi günü Saint Joseph Lisesindeydik. Okul turumuza Doğa Bilimleri Müzesi ile başladık.
Lisenin 140.yılında ziyarete açılan bu müzeyi oluşturan koleksiyonun öğrencileri bilinçlendirmek ve bulunulan bölgenin zenginliğini gelecek nesillere aktarmak amacıyla frerler tarafından 1800’lerin sonlarında toplanmaya başlandığını öğrendik, müzede sergilenen çeşitli hayvan, bitki ve taşlar hakkında görevlilerden bilgi aldık.
Sonrasında okulun iletişim koordinatörü Merve Kurt bize okulu gezdirdi. Sınıfları, laboratuvarları, medyateği, okul bahçesini gördük, öğretmenlerden bilgi aldık. Okulda olduğumuzu duyan bazı eski öğrencilerimizin okuldaki yaşantılarını bizimle paylaşmalarının ve sorularımızı cevaplandırmalarının ardından gezimizi sonlandırdık.

Rehberlik Servisi