19 Nisan Cuma

>EĞİTİM ÖĞRETİM>REHBERLİK>SINIFLARDAKİ REHBERLİK ÇALIŞMALARIMIZ>

SAINTE PULCHERIE FRANSIZ LİSESİ GEZİSİ

21 Şubat Salı günü 8-A ve 8-B sınıflarıyla Sainte Pulchérie Fransız Lisesini ziyaret ettik. Bu gezide öğrencilerimize ortaokul rehber öğretmeni Ebru Müftüoğlu, 8 sınıfların sınıf öğretmenleri Özge Coşkun ve Hikmet Eser eşlik etti.
Çeşitli seviyeden oluşan bir grup öğrenci bizlere okullarını tanıttılar ve gün boyunca çeşitli etkinliklerde bizimle birlikte oldular.
Bu öğrenciler arasında geçen yıl okulumuzdan mezun olan iki öğrencimizin de olması ve onların okulları hakkındaki samimi düşüncelerini öğrencilerle paylaşması hepimizin çok hoşuna gitti.
Öğle yemeğinin ardından 4 gruba ayrılan öğrencilerimiz okulun farklı bölümlerindeki 4 farklı etkinliğe katılarak okulu daha yakından tanıma fırsatı buldular.
Tüm gün bizimle ilgilenen Sainte Pulchérie Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.