27 Nisan Cumartesi

>EĞİTİM ÖĞRETİM>SINIF ÇALIŞMALARI>3.SINIFLAR>

RUSH HOUR OYUNUNU OYNAMAYA BAŞALDIK

RUSH HOUR TRAFİK OYUNU

Günümüzün en büyük problemlerinden biri olan trafik sorununu üçüncü sınıf öğrencilerimiz akıl oyunları dersinde oynadıkları "RUSH HOUR" adlı oyunla çözmeye çalışıyorlar.

Oyun 16 adet araç ( 11 adet araba, 4 adet kamyon, 1 adet kırmızı araba), 1 den 40 a kadar zorluk seviyeleri farklı görev kartları ve 1 adet oyun alanından oluşmaktadır. Zorluk seviyeleri farklı 40 görev kartı ile öğrencilerimiz kırmızı arabalarını sıkışmış trafikten çıkarmak için görev başındalar. Öğrencilerimiz araçları seçilen karta göre oyun alanına yerleştirdikten sonra sıkışıklığa yol açan araba ve kamyonları yalnızca ileri geri hareket ettirerek sıkışmış trafikten kurtulmaya çalışıyorlar.

Oyun; öğrencilerimizin eğlenerek problem çözme, plan yapma ve mantık yürütme becerilerini geliştirmektedir. Öğrencilerimiz de büyük keyifle oyunlarını oynamaktalar.